Bruisend Rotterdam

Bruisend Rotterdam tour

5/5

Stap op je e-chopper en ontdek wat Rotterdam te bieden heeft! Met deze route kan je alle kanten uit om de stad Rotterdam te beleven. Er is geen verplichte route die je moet volgen, de regie ligt dus in jouw handen. Met deze Rotterdamse route rijd je langs de boulevard en geniet je van het prachtige uitzicht over de Maas. Of rijd je liever door de gezellige binnenstad en voel je de bedrijvigheid van deze bruisende stad. Kies zelf.

rdam haven
house-2665557_1920

Rotterdam, een dynamische wereldstad, internationaal geroemd als ‘gateway to Europe’. Ook wel “het Manhatten aan de maas” genoemd. Verken deze enerverende stad Rotterdam geruisloos en op je eigen manier en met de elektrische scooter.

Laat je verrassen door alles wat deze wereldstad je te bieden heeft. Denk hierbij aan zijn bijzondere architectuur, zoals het centraal station “de Kapsalon” of de prachtige brug “de Zwaan”. Maar ook de vrolijk verlichte markthal en de bijzondere kubuswoningen zijn een bezoekje zeker waard! Geniet van een versnapering bij één van de gezellige barretjes aan de grachten of rijd met je e-chopper richting de havens van Rotterdam. Genoeg te zien en te beleven op je e-chopper in deze bruisende stad!  

rdam uitzicht mooi

Natuurlijk wil je nu meteen meer informatie hebben om deze geweldige en unieke e-chopper tour te boeken. Neem contact met ons op, zodat wij je een persoonlijk aanbod kunnen doen. Wij zullen dan samen met jou kijken hoe we de dag het beste kunnen indelen. Op deze manier hoef je op de dag zelf nergens meer aan te denken.