Combi Tours

Combineer jouw dagje weg met de e-chopper met een workshop, een escape room of met een heerlijke lunch/ diner.

Cheese Valley Tour

Duur 4 uur | € 49,50 p.p.

Escape Room

Duur 4 uur | Min. 4 pers. | €5,- korting p.p.

Siroopwafel Tour

Duur 4 uur | € 49,50 p.p.

Lunch en/of Diner

Vrij in keuze of door ons geregeld.

Kaas Workshop

Route richting Gouderak

Boeren Activiteit

Vertreklocatie Hazerswoude

Boek Onze Cheese Valley Tour en Ervaar de échte Gouda Cheese Experience!

€ 49,50 p.p.

Je start jouw Cheese Valley Tour vanuit Moordrecht. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Via onze Cheese Valley tour rijdt je naar Gouda, waar je recht voor de deur van de Gouda Cheese Experience parkeert.

 

Beleef daar de unieke en interactieve reis door het goudgele universum en vervolg daarna jouw E-chopper tour door Cheese Valley retour naar Moordrecht.

Boek nu online

Escape Room

Escaperoomingouda heeft 2 themakamers die gespeeld kunnen worden. Combineer de escaperoom met jouw e-chopper rit en je hebt alle ingrediënten voor een gegarandeerd leuke dag weg!

Algemeen

Duur: 4 uur | Minimaal 4 personen

Vanaf €5,- korting p.p.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en om te boeken.

Website escaperoomingouda

De escape room bevindt zich in hetzelfde pand als waar de vertreklocatie van de e-choppers is. Geen gedoe met parkeren dus, dat kan bij ons gewoon gratis en voor de deur!

Wat is een escape room?

In een escaperoom word je met meerdere mensen in een kamer of omgeving gezet waar puzzels en raadsels aanwezig zijn die jij moet zien te ontdekken en op te lossen binnen een bepaalde tijd.

Uit een escaperoom komen is veelal nog een hele uitdaging. Een escaperoom vraagt je om puzzels op te lossen en aanwijzingen op te volgen of verbanden te zien. Des te beter je daarin slaagt, des te meer progressie je boekt en des te dichter je bij de uiteindelijke ontsnapping komt. Je beleeft emoties als angst, stress, blijdschap, verslagenheid en euforie, binnen een erg kort tijdsbestek. Eenmaal binnen is het knop om en een hele andere wereld beleven. Je gaat door een emotionele achtbaan, waarbij het boven de kunst is om zo goed mogelijk samen te werken met de mensen om je heen. Dit kunnen vrienden zijn, maar ook collega’s of familie.

2 kamers, 2x zoveel plezier!

Themakamer “Het verdwenen kasteel van Gouda”

1 uur
De tijd dringt…
Vind jij de verborgen gangen?
En weet je op tijd te ontsnappen?

Vroeger stond er in Gouda een prachtig oud kasteel. Door de jaren heen werd het kasteel nauwelijks bewoond. Toch kende dit kasteel een belangrijke bewoonster: Jacoba van Beieren in die tijd gravin van Holland.Het was een onrustige tijd. Jacoba van Beieren en Filips de Goede waren in strijd om het land van Jacoba. Uiteindelijk was Jacoba niet bestand tegen de mankrachten van Filips en verloor de strijd.

In verband met haar verlies moest Jacoba op 3 juli 1428 het zoenverdrag van Delft tekenen. In deze vredesovereenkomst werd bepaald dat Jacoba van Beieren haar titel als Gravin van Holland mocht behouden. Daarentegen moest zij wel Filips de Goede haar erfgenaam en opvolger maken. Jacoba kreeg een verbod om te trouwen.

Filips stuurde een van zijn trouwe mannen, Frank van Borssele, om Jacoba in de gaten te houden. Uiteindelijk bleek de kracht van liefde sterker te zijn dan alles. Frank werd verliefd op Jacoba en zij trouwden in het geheim.

Inmiddels is er niets meer van het kasteel van Gouda te zien. In 1438 was er een grote brand in Gouda en het kasteel veranderde volledig in as. Later is het kasteel nogmaals opgebouwd en daarna weer afgebroken. Toch heerst er onder de bevolking nog altijd een gerucht. Er zouden namelijk oude ondergrondse gangen onder het kasteel van Gouda lopen. Deze ondergrondse gangen zouden leiden naar de andere kant van de IJssel. Tot de dag van vandaag zijn deze gangen nooit gevonden…

Themakamer: “the Fourth Dimension”

1 uur
De tijd dringt…
Doorloop jij de 4 dimensies?
Weet jij op tijd de 4de dimensie te perfectioneren?

De opwarming van de aarde veroorzaakte extreme weersomstandigheden. De verwoestte gewassen en conflicten zorgen voor honger over de hele wereld. Toch werden de rijken steeds rijker en wordt er niets gedaan om deze mensen tegen te houden. Ze blijven doorgaan met het uitbuiten van de natuurlijke rijkdommen en het vervuilen van de wereld. Onze wereld is in gevaar. Het is niet meer te repareren.

Er is 1 wetenschapper die beweerd dat hij een oplossing heeft bedacht. Hij heeft een manier gevonden waarbij hij door andere dimensies kan reizen. In feite zijn alle dimensies een versie van wat wij de aarde noemen. Deze wetenschapper is tot de conclusie gekomen dat niet alle dimensies bewoonbaar zijn. Behalve de vierde dimensie. De vierde dimensie zou de ideale plek zijn om ons nieuwe huis te noemen.

Jullie hebben zijn laboratorium gevonden en daarom geeft hij jullie de kans van je leven. Hij geeft jullie de kans om zelf door alle dimensies te reizen en uiteindelijk de vierde dimensie te behalen. Maar pas op! De vierde dimensie is niet voor iedereen weggelegd. De vierde dimensie is de laatste kans op nieuw leven en mag koste wat het kost niet worden verwoest. Alleen de beste en slimste mensen zijn welkom in de vierde dimensie.

Hoor jij bij de groep mensen die waardig zijn voor de vierde dimensie? Heb jij het in je? Ga de uitdaging van de wetenschapper aan! Maar pas op.. haal je het niet, dan zal je voor eeuwig vastzitten in een van de andere dimensies.

siroopwafels

Siroopwafel Workshop

De stad van kaas, kaarsen & siroopwafels. Het prachtige Gouda! Beleef deze stad op een hele andere manier met de e-chopper & maak kennis met de overheerlijke siroopwafel

Algemeen

Waar: Gouda, siroopwafel fabriek.

Duur: 4 uur

Minimaal 2 personen

Online te boeken

De Siroopwafel tour

Gouda staat bekend om zijn kaas en kaarsen, maar… wist je dat Gouda ook bekend staat om hun siroopwafel fabriek? Deze fabriek volgt het Goudse recept voor hun wafels die stamt uit 1810! Dat moet natuurlijk van dichtbij bekeken worden, daarom bieden wij bij deze Goudse route een unieke siroopwafel experience aan.

 

Midden in het centrum van Gouda, vlakbij het prachtige vijftiende-eeuwse stadhuis, aan het marktplein vind je de siroopwafel fabriek. Hier zal de workshop plaatsvinden. Leer meer over de rijke historie van deze smakelijke wafels, ontdek op een speelse manier de fabriek en maak je eigen siroopwafels. Geniet na deze leuke, interactieve workshop nog van een warm kopje koffie en natuurlijk zo’n heerlijke siroopwafel, alvorens je weer op de e-chopper stapt.

Lunch en/of Diner

Combineer je rit met de e-chopper met een lunch of sluit je dag af met een heerlijk diner.

Algemeen

Er zijn verschillende mogelijkheden om een lunch of diner te combineren met je uitje. Dit kan tijdens je rit of erna, dat is geheel aan jou. 

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zullen deze voor je op een rijtje zetten, zodat jij kan bepalen wat het beste bij je idee past!

Lunch

Het is mogelijk om tijdens je rit (route Krimpenerwaard) te genieten van een heerlijke lunch die voor jou klaar staat. Geef het tijdig aan ons door en wij zullen zorgen dat je alleen maar aan hoeft te schuiven. Bij mooi weer kan je heerlijk op het terras aan het water zitten! 

De kosten zijn volledig afhankelijk van jouw wensen en de invulling hiervan. 

Diner

Een diner is mogelijk na het rijden van je rit. Je kunt ervoor kiezen om dit ook in Moordrecht te doen, je kunt de auto dan gratis parkeren. Ga je liever naar Gouda of Reeuwijk bijvoorbeeld? Dat kan ook, na het terugbrengen van de e-chopper rijdt je zelf naar het restaurant en kan de afsluiting van je avond beginnen met een heerlijk diner. 

Geef ons door wat jouw wensen zijn en wij gaan kijken wat we je kunnen aanbieden wat hier beste bij pas. Neem hiervoor contact met ons op.

De kosten zijn volledig afhankelijk van je wensen en de invulling hiervan.

machine voor kaas maken

Kaas Workshop

Rijd vanuit het mooie zuidplas naar de gemeente Krimpenerwaard en laat je verrassen door de prachtige natuurgebieden en negentiende-eeuwse boerderijen. Via de dijk rijd je langs de IJssel richting de kaasboerderij waar je een informatieve, maar vooral leuke workshop kaas maken kunt volgen. 

Algemeen

Waar: Gouderak, bij de kaasboer op de boerderij.

Duur totaal: 4 uur

Voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden etc. neem dan contact met ons op.

De Kaas Workshop tour

Altijd al willen weten, of nooit geweten dat je dit altijd hebt willen weten, hoe je zelf kaas maakt? Bij deze kaasboerderij wordt je warm ontvangen en worden al je vragen beantwoordt. Maar dat is niet het enigste! In groepjes ga je aan de slag en maak je zelf je eigen kaas.

Na een week zijn de kaasjes klaar en worden deze naar je opgestuurd. Natuurlijk kun je ze ook zelf ophalen. Op deze manier kan je later nog heerlijk nagenieten van jullie uitje. Gelijk een reden om nog eens af te spreken en op pad te gaan met de e-chopper!

 

Boeren Activiteit

Vertrek vanuit Hazerswoude met de e-chopper en combineer je rit met een leuke en unieke boerenactiviteit. 

Algemeen

Vertrek vanaf Hazerswoude 

Duur: 4 uur 

Keuze uit verschillende activiteiten.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden

De Boeren Activiteit combi

Vanuit Hazerswoude vertrek je met de e-chopper. Er is een route voor je uitgezet langs natuurgebieden, molens en boerderijen, over landweggetjes, fietspaden en dijken, door verschillende dorpjes met cafeetjes, terrasjes en bezienswaardigheden. 

Sluit je dag af met één van de boerenspelen, zoals bijvoorbeeld “Boerenbowlen”, “Boerengolf” of “Kloten langs de Sloten”.

hazerswoude echopper huren

We Zijn Er Om Te Helpen

Kantoor

Ambachtweg 35
2841 MB Moordrecht

Telefonisch bereikbaar

Dinsdag – Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zondag & Maandag: Telefonisch gesloten

Bel Ons

0182 – 374339