Kaasworkshop tour

Kaasworkshop tour

5/5

Deze route brengt je naar Gouderak, een klein idyllisch dorpje. Prachtige, uitgestrekte weilanden, een ouderwetse veerpont en een gastvrije gemeenschap. Je bent vrij om te rijden hoe je maar wilt. Rijd over de dijk en ontdek de nabij gelegen dorpen of neem de kleine veerpont vanaf Moordrecht. Met de e-chopper kan het allemaal!

1ab10bbf-618d-4020-a3d0-6d4e9797d9fa_shutterstock_40061908_NL_landschap_weiland_sloot
Grazende koeien dijk Gouderak
Veer pont Moordrecht Gouderak

Rijd vanuit het mooie zuidplas naar de gemeente Krimpenerwaard en laat je verrassen door de prachtige natuurgebieden en negentiende-eeuwse boerderijen. Via de dijk rijd je langs de IJssel richting de kaasboerderij waar je een informatieve, maar vooral leuke workshop kaas maken kunt volgen. 

Altijd al willen weten, of nooit geweten dat je dit altijd hebt willen weten, hoe je zelf kaas maakt? Bij deze kaasboerderij wordt je warm ontvangen en worden al je vragen beantwoordt. Maar dat is niet het enigste! In groepjes ga je aan de slag en maak je zelf je eigen kaas. Na een week zijn de kaasjes klaar en worden deze naar je opgestuurd. Natuurlijk kun je ze ook zelf ophalen. Op deze manier kan je later nog heerlijk nagenieten van jullie uitje. Gelijk een reden om nog eens af te spreken! 

machine voor kaas maken

Natuurlijk wil je nu meteen meer informatie hebben om deze geweldige en unieke e-chopper tour te boeken. Neem contact met ons op, zodat wij je een persoonlijk aanbod kunnen doen. Wij zullen dan samen met jou kijken hoe we de dag het beste kunnen indelen. Op deze manier hoef je op de dag zelf nergens meer aan te denken.