Molens Kinderdijk tour

Kinderdijk dag tour

5/5

Een oer-Hollandse tour. Bezoek molencomplex Kinderdijk, gelegen in het natuurschoon van de Alblasserwaard. Een uniek en iconisch waterbeheer. Met de waterbus vaar je van Rotterdam naar Kinderdijk. Rijdt terug over dijken en door polders en steek het water over bij Krimpen a/d Lek en Gouderak met een “ouderwets” pontje. Na genoten te hebben van het oer-Hollandse landschap van Kinderdijk, nog even heerlijk uitwaaien op het water met je e-chopper in de hand. 

waterbus van rotterdam naar kinderdijk
molens2
veerpont gouderak naar moordrecht

Wereld Erfgoed Kinderdijk, iedereen heeft er wel eens van gehoord. Deze activiteit valt dan ook zeker onder de ‘moet je echt een keer gezien hebben’ noemer! Door hier met de e-chopper naar toe te gaan, hoef jij je niet bezig te houden met het zoeken van een parkeerplaats, maar kan je direct genieten van deze 19 prachtige molens omringt door mooie stukken natuur en wateren.

Het dorp Kinderdijk ligt in Zuid-Holland en is wereldwijd bekend vanwege de Kinderdijkse Molens. Deze 19 windmolens staan sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en vormen een belangrijke toeristische attractie in Nederland.

Kinderdijk ligt op een hoek waar de Lek en de Noord samenkomen. Al sinds de middeleeuwen wordt hier op intensieve wijze aan watermanagement gedaan. In en rondom het dorp vind je een groot aantal dijken, opslagreservoirs en pompstations. Een onvergetelijk uitje met de e-chopper!

kinderdijk2

Natuurlijk wil je nu meteen meer informatie hebben om deze geweldige en unieke e-chopper tour te boeken. Neem contact met ons op, zodat wij je een persoonlijk aanbod kunnen doen. Wij zullen dan samen met jou kijken hoe we de dag het beste kunnen indelen. Op deze manier hoef je op de dag zelf nergens meer aan te denken.