Siroopwafel tour

Siroopwafel tour

5/5

Een prachtig stukje stad in Nederland is toch wel Gouda. Geniet van deze historische stad met de e-chopper. Bepaal zelf welke stukken je wilt zien. Met deze Goudse route rijd je langs de IJssel en voel je de rust van de polders. Rijd door de oer-hollandse dorpjes die om Gouda heen liggen en de uitgestrekte weilanden die het Groene hart te bieden heeft. Een prachtig uitzicht en zorgeloos genieten met de e-chopper gegarandeerd!

Kanaal uitzicht gouda
stadhuis gouda2
gouda

Gouda staat bekend om zijn kaas en kaarsen, maar… wist je dat Gouda ook bekend staat om hun siroopwafel fabriek? Deze fabriek volgt het Goudse recept voor hun wafels die stamt uit 1810! Dat moet natuurlijk van dichtbij bekeken worden, daarom bieden wij bij deze Goudse route een unieke siroopwafel experience aan. 

Midden in het centrum van Gouda, vlakbij het prachtige vijftiende-eeuwse stadhuis, aan het marktplein vind je de siroopwafel fabriek. Hier zal de workshop plaatsvinden. Leer meer over de rijke historie van deze smakelijke wafels, ontdek op een speelse manier de fabriek en maak je eigen siroopwafels. Geniet na deze leuke, interactieve workshop nog van een warm kopje koffie en natuurlijk zo’n heerlijke siroopwafel, alvorens je weer op de e-chopper stapt.

siroopwafels

Natuurlijk wil je nu meteen meer informatie hebben om deze geweldige en unieke e-chopper tour te boeken. Neem contact met ons op, zodat wij je een persoonlijk aanbod kunnen doen. Wij zullen dan samen met jou kijken hoe we de dag het beste kunnen indelen. Op deze manier hoef je op de dag zelf nergens meer aan te denken.