Step huren

Je vertrekt vanaf de locatie Park IJsselweide met een voorgeschreven route richting Gouda. Tijdens deze route zie je de mooiste plekken van Gouda! Je stept langs oude molens, de IJssel en door de binnenstad van Gouda. Met een groep een step huren kan vanaf 12 personen! Het totale programma inclusief workshop en route duurt ongeveer 4 uur.   

Arrangementen

Combineer je step avontuur met een workshop! Wil jij bijvoorbeeld het verhaal achter de echte siroopwafels van Gouda ontrafelen of speel jij liever een escaperoom? Arrangementen welke worden aangeboden zijn:

Siroopwafelfabriek

Ontdek het verhaal achter de siroopwafels van Gouda en stap zelf de wondere wereld van de bakkerijfabriek binnen. Eenmaal binnen komt de heerlijke, zoete geur van siroopwafels je tegemoet en kun je zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden. Een bezoek aan de siroopwafelfabriek is een belevenis voor jong en oud!

Stadstour

Ontdek Gouda en laat u verrassen! Het beroemde stadhuis op de Markt, de schitterende Sint-Janskerk en het mooie Catharina Gasthuis zijn slechts enkele voorbeelden van wat Gouda te bieden heeft. Een rondleiding door het Gouda is de perfecte manier om kennis te maken met het rijke verleden van Gouda.

Museum Gouda

Museum Gouda is dé schatkamer van Gouda. Het museum heeft een voor Nederland unieke collectie altaar schilderijen uit de zestiende eeuw.

Escaperoom

Lukt het jou binnen 60 minuten uit een van de kamers te ontsnappen? Ontdek de ondergrondse gangen onder het kasteel van Gouda of reis door vier verschillende dimensies. Het verhaal is anders, het doel helder. Werk samen, los alle puzzels op en ontsnap binnen 60 minuten. 

Vraag de beschikbaarheid op!