Zelf op pad

Rijdt uw eigen route

5/5

Vindt u het heerlijk om zelf te bepalen waar u heen wilt rijden en wat u wilt gaan bekijken? Wilt u zelf weten waar en of u ergens stopt om bijvoorbeeld een hapje te eten? Ga dan zelf op pad met de e-chopper en neem de regie van uw uitje in eigen handen! 

9200000103831128
de zwaan afstand
molens3

De regisseur zijn van je eigen uitje, wie wilt dat niet! Jij bepaalt hoe je dag er uit gaat zien en waar je naar toe gaat rijden. Misschien kies je ervoor om de polders door te rijden of ga je juist liever de drukte van de stad opzoeken. Even stoppen bij dat leuke terrasje om te genieten van een verfrissend drankje met het warme zonnetje in je gezicht. Om daarna weer op je e-chopper te stappen en de wind in je haren te voelen. Alles is mogelijk. Niets houdt je tegen.

Je vertrekt vanuit Moordrecht en gaat op pad. Waarheen je maar wilt. Moordrecht is erg centraal gelegen, waardoor de keuze ruim is. Binnen een paar minuten rijd u in Gouda of in de polders. Maar ook de stad Rotterdam is gemakkelijk te bereiken. 

Huur de e-chopper 3 uur (maximaal 35 km actieradius) voor € 29,50

Huur de e-chopper een hele dag (maximaal 50 km actieradius) voor € 57,50

 

Openingstijden: 10:00 – 18:00. Andere tijden in overleg.

 

De e-choppers zijn ook te huur vanaf een eigen locatie. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

E-chopper brug vooraanzicht

Natuurlijk wil je nu meteen meer informatie hebben om deze geweldige en unieke e-chopper tour te boeken. Neem contact met ons op, zodat wij je een persoonlijk aanbod kunnen doen. Wij zullen dan samen met jou kijken hoe we de dag het beste kunnen indelen. Op deze manier hoef je op de dag zelf nergens meer aan te denken.