Huur een E-chopper

En Geniet Dit Weekend Nog Van Een Heerlijk Dagje Weg!

HUUR EEN E-CHOPPER

Kies Jouw Uitje en Boek Online

3 uur e-chopper rijden

Kies ervoor om 3 uur te gaan rijden door het Groene Hart met de e-chopper. Keuze uit 3 routes: Reeuwijkse Plassen, KrimpenerwaardRottemeren.

4 uur e-chopper rijden

Kies ervoor om 4 uur te gaan rijden door de stad Rotterdam of langs de molens van Kinderdijk. Keuze uit 2 routes: Molens Kinderdijk & Bruisend Rotterdam.

6 uur e-chopper rijden

Kies er voor om 6 uur te gaan rijden met als vertrekpunt Moordrecht. Je kunt zelf je route bepalen en stoppen voor wat eten en/of drinken waar je wilt. 

Combi-Tours

Onze e-chopper tours zijn te combineren met diverse leuke activiteiten. Denk hierbij aan een schilder- of siroopwafelworkshop, een escaperoom of een heerlijke lunch/ diner.

Pand C&F sporting BV

Onze vertreklocaties

Onze vaste vertreklocatie is Moordrecht (naast Gouda), midden in het Groene Hart. We hebben nog 4 andere vertreklocaties: Hazerswoude, Ommen, Noordwijk & Maarssen.

e-chopper

Eigen vertreklocatie

Natuurlijk kan het ook zijn dat je liever vanaf je bedrijf, je huis of een andere plek wilt vertrekken. Dit is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

De e-chopper

Een E-Chopper is een hippe elektrische scooter met brede banden en een chopperstuur. De E-Chopper rijdt 25 km p/u, een helm is dus niet nodig. Onze routes krijg je vooraf door, deze kan je op je telefoon downloaden. De e-choppers beschikken over een telefoonhouder met oplaadpunt. Zelf even een USB-kabel meenemen en je kan zonder zorgen op pad!

Boek Je E-chopper Met Een Picknickmand

€ 12,50 p.p.

Inhoud voor 1 persoon:

Witte bolletjes
Bruine bolletjes
Divers beleg
Kaas
Jus d’orange
Pakje melk
Appel
Boek 3 uurBoek 4 uur

Onze Vertrek Locaties

Onze standaard vertreklocatie is Moordrecht. Maar het is ook mogelijk om vanaf één van onze andere locaties te vertrekken.

Verspreid over Nederland hebben wij meerdere vertreklocaties.

Op deze manier heb je altijd weer andere prachtige gebieden in Nederland om te verkennen en te ontdekken.

Liever vanaf een eigen locatie vertrekken? Neem dan contact met ons op.

Moordrecht

Vertrek vanaf onze locatie in Moordrecht. Vanaf hier heb je de mooiste routes door het Groene Hart, langs de Reeuwijkse plassen of door de bruisende stad Rotterdam. Ook een leuke optie is om je route te combineren met een escape room en/of workshop.

Hazerswoude

Vertrek vanaf onze locatie in Hazerswoude en combineer je uitje met leuke polderrecreatie. Denk hierbij aan boerenbowlen of kloten langs de sloten. De omgeving biedt je prachtige natuur en geeft je op de elektrische scooter een heerlijk vrij gevoel!

Ommen

Vertrek vanaf onze locatie in Ommen, vanuit NuNature en ontdek de prachtige omgeving van het Vechtdal! Verschillende routes die je op de meest unieke plekjes van het Vechtdal brengen of combineer je route met een potje paintball of het uitdagende klimpark!

Vanaf Eigen locatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het vertrekken vanaf een eigen locatie, stuur ons dan een mailtje.

Vermeld hierbij je telefoonnummer, jouw vraag, wensen, datum uitje en hoeveel personen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Noordwijk

Vertrek vanaf onze locatie in Noordwijk. Noordwijk aan Zee is “the place to be” voor een heerlijke dag aan het strand. Stap op een elektrische E-chopper en ontdek geruisloos de mooiste plekjes in de Duin- en Bollenstreek. Tijdens deze 100% milieuvriendelijke activiteit maak je een mooie tour door de Duin- en Bollenstreek. De boulevard van Noordwijk, de duinen en de bloemenvelden rondom Keukenhof vormen het perfecte decor voor een e-scooter tour.

ERVARINGEN

Wat Klanten Over Ons Zeggen

Positief: Professionaliteit
 

We did the Escape Room and the solex tour. Was very cool.

Daniel M.

In 1 woord TOP! ??????
Ronald van Houten

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
 
Super leuk team uitje gehad op de E-chopper.
We gaan er zeker nog een keer naar toe!
Bedankt David voor de goede uitleg!
Manou Uijl

Het bedrijf voor personeelsuitje of vriendenuitje

Theo Nijs

We Zijn Er Om Te Helpen

Kantoor

Ambachtweg 35
2841 MB Moordrecht

Telefonisch bereikbaar

Dinsdag – Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag – Maandag: Gesloten

Bel Ons

0182 – 374339