E-chopper

Op zoek naar een C02 vrij uitje? Bezoek met onze e-choppers historisch Gouda, Bruisend Rotterdam, de molens van Kinderdijk, een kaasboerderij of ga zelf op pad! Stap op onze elektrische e-choppers en maak een tour naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Gouda. Een CO2 vrij uitje! Helemaal van deze tijd. Een geluidloos en milieu- verantwoord (bedrijfs)uitje. 

De nieuwe manier om het Groene Hart, de Krimpenerwaard, Rotterdam of meer te ontdekken. Stap op deze geruisloze E-Choppers, leun achterover en geniet van de fantastische natuur. Een route langs oude molens, de IJssel, bruisend Rotterdam of de binnenstad van Gouda. Wij hebben de mooiste routes voor je klaar liggen. Natuurlijk mag je ook zelf op stap met je e-chopper.

E-chopper rijdend

De e-chopper heeft een stoer design en is volledig duurzaam! Voorzien van vele technische hoogstandjes wordt hij ook wel de Tesla onder de scooters genoemd. Volledig stil en ook nog eens krachtig genoeg voor heuvelig landschap, kun je veel kanten op met de e-chopper!

e-chopper vooraanzicht brug

Ervaar het zelf en boek nu een e-chopper tour! Onze e-choppers zijn al te boeken voor € 29,50 voor 3 uur rijden (maximaal 35 km actieradius). En €57,50 voor een hele dag (maximaal 50km actieradius)

Vraag een offerte aan zodat wij een passend e-chopper uitje voor je kunnen samenstellen. Bellen kan natuurlijk ook altijd, dit kan naar 0182-374339.

E-chopper zij aanzicht weiland

Wij bieden diverse routes aan, eventueel inclusief een leuke workshop. Liever zelf op pad en ontdekken? Ook dit is mogelijk. Voor ieder wat wils! Benieuwd geworden?